Veelgestelde vragen

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=” styling=” colors=’custom’ font_color=” background_color=” border_color=” hover_colors=’custom’ hover_background_color=” hover_font_color=” colors_current=” font_color_current=” background_current=” background_color_current=” background_gradient_current_color1=” background_gradient_current_color2=” background_gradient_current_direction=’vertical’ av_uid=’av-kp5mhgnm’] [av_toggle title=’Wat heb ik nodig om de stream te bekijken? ‘ tags=”] 1. Uw eigen toegangscode (deze ontvangt u per mail na afronden van uw bestelling) en de link naar de livestream (deze ontvangt u 1 week voor de voorstelling)

2. Een goede/stabiele internetverbinding. Via een vaste kabel werkt het beste, maar via WIFI of 3G/4G/5G is  ook mogelijk.

3. Een smartphone, tablet, computer of TV om de stream op te bekijken. Dit apparaat moet beschikken over een up to date internet browser.
[/av_toggle] [av_toggle title=’ Wat moet ik doen als ik geen beeld krijg of als het beeld vastloopt? ‘ tags=”] Vaak is even de pagina verversen/refreshen voldoende. Dat doet u via F5 op het toetsenbord (op Windows) of Command ? + R (op de Mac). Vaak is in de browser ook een icoontje (ronde pijl) te vinden waarmee u ook kunt verversen.
[/av_toggle] [av_toggle title=’ Ik heb wel beeld, maar geen geluid. Wat moet ik doen? ‘ tags=”] Controleer eerst of het volume van het apparaat zelf aan staat. Controleer ook het volume van de videoplayer zelf door met uw muis naar de onderkant van de stream te gaan en het volume icoontje verschijnt. Tot slot: als u aan het casten bent, controleer dan zowel het volume op de TV als het apparaat vanaf waar de stream verzonden wordt!
[/av_toggle] [av_toggle title=’ Kan ik de livestream pauzeren? ‘ tags=”] De stream wordt live uitgezonden. U kunt dus niet pauzeren.
[/av_toggle] [av_toggle title=’ Kan ik de unieke link doorsturen naar anderen? ‘ tags=”] Dat kan, als u de stream aan iemand cadeau wilt doen bijvoorbeeld. De stream is echter maar vanaf één apparaat per toegangscode te bekijken. Indien u zelf ook van de voorstelling wilt genieten, adviseren wij u dan ook om de link NIET door te sturen naar iemand anders of meerdere tickets te kopen.
[/av_toggle] [av_toggle title=’ Met hoeveel apparaten kan tegelijkertijd gekeken worden? ‘ tags=”] Met één unieke code kan er op één apparaat tegelijkertijd gekeken worden. Wel is het mogelijk om van apparaat te wisselen tijdens de stream.ontent goes here
[/av_toggle] [av_toggle title=’ Mag ik de livestream opnemen? ‘ tags=”] Dit is ten strengste verboden.
[/av_toggle] [av_toggle title=’ Wat moet ik doen als ik mijn toegangscode en/of livestream link niet kan vinden? ‘ tags=”] De unieke toegangscode wordt direct na ontvangst van uw betaling, per e-mail verzonden. Geen mail ontvangen? Controleer uw spam / ongewenste mail folder. Dit geldt ook voor de livestream link (deze ontvangt u in een apart mail 1 week voor de voostelling). Neem contact op met info@dancecentreuithoorn.nl indien u de mail onverhoopt kwijt bent geraakt.
[/av_toggle] [av_toggle title=’ Wat moet ik doen als mijn code ongeldig blijkt te zijn? ‘ tags=”] Controleer goed of u geen typefout gemaakt heeft. Ook helpt het vaak uw browsegeschiedenis te wissen (cache & cookies).

Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op met info@dancecentreuithoorn.nl
[/av_toggle] [av_toggle title=’ Wanneer ontvang ik de link om de livestream te bekijken? ‘ tags=”] De unieke link wordt na ontvangst van uw betaling, per e-mail verzonden 1 week voor de voorstelling. Koopt u last minute een ticket? Dan ontvang u de link direct. Geen mail ontvangen? Controleer uw spam / ongewenste mail folder. Neem contact op met info@danceentreuithoorn.nl indien u de mail onverhoopt kwijt bent geraakt.
[/av_toggle] [av_toggle title=’ Is het ook mogelijk om de voorstelling op dvd te ontvangen? ‘ tags=”] Wij bieden 2 opties aan bij het kopen van tickets voor de voorstelling:

  1. Ticket livestream
  2. Ticket livestream + video

In het geval van optie 2 ontvang je naast één livestream barcode ook de video van de gehele voorstelling. Deze video ontvang je 2 á 3 weken na de voorstelling in de mail.
[/av_toggle] [/av_toggle_container]