Babet Fernandez

Hiphop

Babet Fernandez is een allround getrainde danseres die zich nu voornamelijk op het commerciële werkveld richt. Zo danste zij o.a voor Britains Got Talent, Circus Gerschtanowitz, Calvin Klein, verschillende artiesten & op festivals zoals Mysteryland. Daarnaast ontwikkelde zij zich als docente en geeft ze inmiddels veel lessen aan verschillende leeftijdsgroepen..

In haar lessen wordt aandacht besteed aan de foundations maar ook aan het oppikken en uitvoeren van choreo’s. In haar  lessen haalt zij graag het beste uit haar leerlingen, waardoor er hard wordt getraind. Maar wel op een manier dat iedereen zichzelf kan zijn en kan genieten van het dansen. Want dat is uiteindelijk het belangrijkste!

Sigourney Henning

ADV/Kleuterballet, Modern

Sigourney Henning, geboren in Amsterdam en getogen in Uithoorn komt terug om haar passie voor dans te delen. Haar ervaring als dans docente heeft zij opgedaan op verschillende academies zoals Lucia Marthas, Artez Academie en Codarts Academie. Naast verschillende projecten en performances heeft ze zich ontwikkeld als danseres, maker en docente.

In haar lessen staat eigenaardigheid, creativiteit en het delen van dans centraal. Niks is te gek, ‘because you do you’! Naast de basistechnieken vindt zij het belangrijk dat iedereen wordt gezien en dat iedereen zich op zijn/haar manier kan ontwikkelen.

“Laten we met veel plezier, passie en een groot hart een nieuw dansjaar inslaan”

Evelina Martinova

Jazz, Klassiek ballet

Evelina Martinova heeft haar dansstudies in Letland en Nederland afgerond. Zij is nu werkzaam als uitvoerend danseres, dansdocente en choreografe. Ze vindt het belangrijk om zich continu te blijven ontwikkelen in dans. Dit doet zij door regelmatige training en bijscholing in diverse stijlen.

Voor Evelina is de motivatie en passie voor dans net zo belangrijk als talent. Talent is hard werken, maar de motor van succes is genieten en plezier hebben in wat je doet. In haar lessen probeert ze samen met haar leerlingen het beste uit zichzelf naar boven te halen, wat niet alleen belangrijk is in de dansstudio, maar ook in het dagelijkse leven!