ADV/ KLEUTERBALLET

Deze lessen zijn speciaal voor de allerjongsten, kinderen tussen de 3,5 en 5 jaar. ADV staat voor algemene dansvorming; een les van 45 minuten waarin de kinderen spelenderwijs in contact komen met dans, aangepast aan de belevingswereld van de kinderen. Deze lessen worden gegeven door docente Shannon.

POPSHOW/STREETDANCE

In de popshowdance lessen wordt er gewerkt aan leuke choreografieen op hedendaagse muziek en hits. Deze dansvorm is heel breed; stoere streetdance, lyrische ballads of heerlijke musicals, alles is mogelijk. Vanaf 6 jaar kun je meedoen aan deze lessen Deze lessen worden gegeven door Shannon, en Dennis.

HIPHOP

Wil je graag stoere bewegingen maken op muziek met een stevige beat en ben je ouder dan 7 jaar? Dan zijn de hiphoplessen helemaal wat voor jou! Voor de hiphop hebben we een specialist in huis: Babet.

MODERNE DANS

Moderne dans is steeds meer in opkomst en is inmiddels een niet meer weg te denken onderdeel van onze balletschool. Maar wat is het eigenlijk? Bij modern ballet dans je op prachtige muziek, meestal wat langzamer; en beeld je je gevoel uit op een mooie, balletachtige manier. Vrije, expressieve bewegingsvormen waarbij natuurlijke aspecten als gewicht, zwaartekracht, adem, spanning en ontspanning een belangrijke rol spelen. Modern ballet kun je dansen vanaf 8 jaar. Ook voor deze dansvorm hebben wij specialisten in huis: Patty en Evelina.

Voor een impressie bekijk dit filmpje.

KLASSIEK BALLET

Onontbeerlijk voor de echte dansers! Bij het klassieke ballet wordt de basis gelegd voor een goede danser. Welke dansvorm je ook kiest, klassiek ballet is de basis van alle dansvormen. Deze dansvorm draagt bij aan een mooie houding, sierlijke bewegingen en sterke spieren. En in de huidige tijd hoeven klassieke balletlessen zeker niet saai en streng te zijn. We dansen op moderne muziek en het plezier staat ook hier voorop. Wij adviseren fanatieke dansers dan ook naast de dansstijl van hun keuze ook klassieke balletlessen te volgen.  Deze lessen worden gegeven door Patty en Evelina.

HIPHOP ADULTS

Geen saaie workout of 100x dezelfde bewegingen! Tijdens deze leuke lessen worden choreografieen aangeboden aangepast aan de mogelijkheden en leeftijd van de groep. De stijl van deze lessen sluit het meeste aan bij hiphop maar kan ook een combinatie zijn van hiphop en popshowdance. Het gaat om conditie, sterke spieren, lenigheid en bovenal plezier. Deze lessen zijn bedoeld voor leerlingen vanaf 25 jaar en worden gegeven door Babet.

HIGH HEELS

Zelfvertrouwen, vrouwelijk, balans, persoonlijk bewegen en muzikaliteit staan centraal in deze lessen.

Het oefenen en aannemen van mooie vormen, houdingen en silhouetten op hakken. De lessen zijn vrouwelijk maar kunnen variëren van een wat meer ruige hiphop choreografie tot een sierlijke en soms sensuele. In beide gevallen leer je naast goed, vrouwelijk lopen en bewegen ook een juiste houding aan te nemen op hakken. De lessen High Heels zijn toegankelijk voor leerlingen vanaf 14 jaar. Belangrijk is dat de leerlingen lekker zittende kleding meenemen waarin ze zichzelf vrouwelijk voelen, hakken waar je goed op kunt lopen (hoeven echt niet meteen palen van 9 cm. te zijn) en die goed vast aan de enkel zitten. Daarnaast ook danssneakers of platte schoenen. De lessen High Heels worden gegeven door Loïs

Voor een kleine impressie