Patty van der Vlugt

Opleiding: Codarts, HBO Hogeschool voor de Kunst Rotterdam
Lessen: Modern Ballet, Techniek/klassiek, Popshowdance

Nadat ik de Rotterdamse dansacademie Codarts had afgerond, heb ik in verschillende shows gedanst. Ik ben vervolgens nog een andere opleiding gaan doen, maar stoppen met dansen zal ik nooit! Dansles geven vind ik het allerleukst! Ik vind het leuk om verschillende dansstijlen te geven en het is een uitdaging om mijn leerlingen steeds weer iets anders te leren. Ik wil iedereen de kans geven om zichzelf te ontwikkelen op muzikaal, fysiek, creatief en op sociaal vlak. Ik verwacht dat je gemotiveerd bent en hard werkt in mijn danslessen. En het klinkt heel cliché, maar uiteindelijk gaat het om plezier! Ik vind het stiekem ook soms te gezellig met mijn leerlingen!;) en dat maakt het zo leuk!

Dennis Spanjer

Opleiding: Lucia Marthas Groningen
Lessen: Popshow/Jazz, Modern Ballet, Klassiek

Als ik een choreografie maak kijk ik wat voor bewegingen er ontstaan als ik luister naar de muziek. Er ontstaat voor mij een bepaalde visie bij een choreografie. Deze visie probeer je over te dragen tijdens het aanleren. Dit is alleen nooit helemaal mogelijk. Elke leerling is namelijk anders en stopt iets van zichzelf in de choreografie. Daardoor kan iedereen dezelfde choreografie dansen, maar met een eigen interpretatie van mijn visie. Iedereen is namelijk anders en dat maakt voor mij het lesgeven leuk. Er ontstaat een creatief proces tussen mij en de leerlingen. Ik leer mijn leerlingen een choreografie aan, maar als de leerlingen de choreografie uitvoeren leer ik weer van de leerlingen.

Roos Jäger

Opleiding: Fontys Hogeschool voor de Kunsten
Lessen: Popshowdance/Streetdance, Hiphop, ADV/Kleuterballet

Ik begon op 10 jarige leeftijd met de vooropleiding van de dansacademie Artez in Arnhem. Deze vooropleiding van de dansacademie kon ik combineren met een havo educatie. In 2010 volgde hierop een HBO dansopleiding, uitvoerend moderne dans op de Fontys dansacademie in Tilburg. “lesgeven is naast zelf op het podium staan een van mijn grootste passies. In mijn les staat leren en plezier maken bovenaan. Het een kan ook niet zonder het ander. Mijn brede danskennis is enkel een middel om te inspireren. Te inspireren om verder te kijken! Dance Centre Uithoorn is de perfecte dansschool om bij professionele docenten jouw favoriete dansstijl te leren. Het wordt weer een mooi dansjaar.”

Babet Fernandez

Opleiding: Hogeschool voor de Kunsten
Lessen: Hiphop

Babet volgt op dit moment een scholarship in Londen

Dansen is alles voor mij. Ik sta ermee op en ik ga ermee naar bed. Hoe cliché het ook klinkt; een dag niet gedanst is een dag niet geleefd voor mij. Als ik dans ervaar ik pure vrijheid, plezier, geluk (ik kan uren doorgaan) maar kan ik mijzelf ook continu blijven uitdagen. Ik vind dit unieke/ mooie gevoelens en wil dit graag met andere delen. Hier komt mijn passie voor lesgeven dan ook vandaan; andere mensen deze gevoelens laten ervaren maar ook zich zelf uit te dagen en ergens volledig voor gaan. Ik kan er oprecht van genieten als ik mensen er volledig voor zie gaan in mij lessen. Plezier staat bij daarom voorop in de lessen maar ik hou er ook van als er hard gewerkt wordt!

Roos Scholten

Opleiding: Hogeschool voor de Kunsten
Lessen:  Invaller Hiphop